Thuiszorgorganisatie

Thuiszorgorganisatie

Zorgende Hand

Zorgende Hand

Cliëntgerichte thuiszorg in Rotterdam e.o.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
9:00 uur – 17:00 uur

010-212 69 71
info@zorgendehand.nl

Persoonlijke en vertrouwde thuiszorg

Persoonlijke en vertrouwde thuiszorg

Ervaart u ongemakken omdat u ouder wordt, lichamelijk of geestelijk? Kunt u door een verstandelijke of lichamelijke beperking niet meer alles zelf doen? Moet u herstellen van een ziekte of operatie? Of heeft u moeite om uw praktische zaken te regelen of uw sociale leven op te bouwen? Zorgende Hand is er voor iedereen die zorg nodig heeft. Zoekt u huishoudelijke verzorging, verpleging aan huis, persoonlijke verzorging of begeleiding (persoonlijk of in een groep)?

Zorgende Hand geeft u graag een steuntje in de rug, zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, ongeacht uw (tijdelijke) beperkingen.

Zorgende Hand geeft u graag een steuntje in de rug, zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, ongeacht uw (tijdelijke) beperkingen.

Onze hulp en begeleiding is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en dat kan alleen maar als u ondersteuning ontvangt van mensen die u vertrouwt en waar u zich prettig bij voelt. U krijgt daarom te maken met een klein vast team. U ziet dan alleen maar bekende gezichten die weten wat u nodig heeft.

Onze Thuiszorgdiensten

Onze Thuiszorg-
diensten

Als u te maken krijgt met ziekte, een handicap of een ingrijpende operatie, dan wilt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent. Een wijkverpleegkundige in huis kan het verschil betekenen tussen thuis kunnen blijven en naar een zorginstelling moeten.

Een fris en opgeruimd huis is voor iedereen fijn. Als het u (tijdelijk) niet meer lukt om uw huishouden te doen, dan kunt u professionele huishoudelijke hulp aanvragen. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving herstellen van een ziekte of operatie, of langer thuis blijven wonen.

Heeft u lichamelijke klachten door ziekte, een operatie of door ouderdom of een handicap, dan is persoonlijke verzorging niet altijd vanzelfsprekend. Lukt het u niet (meer) om uw dagelijkse verzorging zelf te doen? Wij helpen u graag.

Individueel of groepsbegeleiding
Het leven is niet altijd gemakkelijk en soms kunt u een steuntje in de rug of hulp bij dagelijkse bezigheden goed gebruiken. Heeft u moeite om structuur in uw leven te krijgen of kunt u door omstandigheden bepaalde praktische zaken niet meer (volledig) zelf organiseren? Wij begeleiden u graag.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul het formulier hieronder in.
Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken.

Toestemming om gegevens te bewaren

Geef aan dat u akkoord gaat met het bewaren van uw gegevens. (voor meer informatie, zie onze privacy reglement)

Toestemming

Wij spammen niet en respecteren uw privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.